Pogoji in poslovanje

Pravilnik o zasebnosti

Pravno obvestilo

Vse pravice za spletno stran www.gogi.si so pridržane. Gradivo je v pisni kot tudi v grafični obliki na spletnem mestu www.gogi.si v zakonsko dovoljenem obsegu predmet  avtorskih pravic ali drugače zaščitena intelektualna lastnina podjetja Gogi d.o.o.

Sedež podjetja: Goriška ulica 3, 1000 Ljubljana

Gradiva in podatkov objavljenih na spletni strani www.gogi.si ni dovoljeno kopirati, podvajati ali kakorkoli drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Gogi d.o.o. Uporabniki lahko vso vsebino na tej spletni strani uporabljajo izključno za svojo osebno nekomercialno uporabo.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Gogi d.o.o.  ščiti in spoštuje vaše osebne podatke. Prav tako si pridržujemo pravice za zbiranje podatkov o obiskovalcih spletne strani, ki ne razkrivajo osebnih lastnosti, temveč se uporabljajo zgolj za statistične namene.

Gogi d.o.o. jamči in se zavezuje, da bo osebne podatke pridobljene v procesu vašega naročila varoval kot zaupne, v skladu z veljavno zakonodajo. Podatki, ki nam jih posredujete, ne bodo razkriti tretjim osebam ali nepooblaščenim osebam in se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega so bili posredovani.

Spletno mesto za neovirano delovanje vsebuje piškotke.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani www.gogi.si so informativne narave. Gogi d.o.o. si prizadeva zagotoviti, da so informacije, ki jih objavlja pravilne, posodobljene in popolne, vendar glede njihove točnosti ali celovitosti ne prevzema nobene pravne odgovornosti v zvezi s točnostjo, popolnostjo ali uporabnostjo kakršnih koli informacij, izdelkov ali opisanega postopka.

Gogi d.o.o. ni odgovorna za vsebino besedil, ki jih objavljajo skrbniki pogodbenih partnerjev, prav tako ne more biti odgovorna za škodo (vključno s tisto, ki jo povzročajo virusi) na računalniški opremi, mobilnih telefonih ali kateri koli drugi aplikaciji, ki ponuja dostop do spletnega mesta www.gogi.si, katerega povzročijo uporabniki, ki obiščejo spletno mesto ali kako drugače uporabljajo. Gogi d.o.o.  ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta www.gogi.si.

Gogi d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vsebine spletnega mesta www.gogi.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila in ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli posledice takšne spremembe.

Zunanje povezave

Zaradi udobja lahko nekatere strani ali podstrani spletnega mesta www.gogi.si za zagotavljanje izčrpnih turističnih informacij vsebujejo povezave do različnih zunanjih naslovov, kot so druga spletna mesta, posamezne strani ali drugi viri. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop, vsebino ali napake v zunanjih povezavah, prav tako pa uporabniki spletnega mesta www.gogi.si ne smejo domnevati, da se spletna mesta na zunanjih povezavah držijo enakih načel spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot jih upošteva Gogi d.o.o., ki tudi ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z obiskom in uporabo povezanih spletnih mest.

Nezaželena pošta

Ko obiščete našo spletno stran, je mogoče, da bo vaš internetni brskalnik ustvaril neželeno pošto (neželeno oglaševanje). Takšno oglaševanje najverjetneje ustvarijo druga spletna mesta ali druga programska oprema, nameščena v vašem računalniku. Gogi d.o.o. med obiskom našega spletnega mesta ne odobrava ali priporoča izdelkov ali storitev, ki so v vašem računalniku predstavljeni kot neželena pošta.

Avtorske pravice

Spletno mesto vsebuje gradivo, ki je zaščiteno z avtorskimi pravicami. Avtorji in drugi imetniki avtorskih pravic si pridržujejo pravico do reprodukcije ali nadaljnje distribucije tega gradiva. Vse osebe, ki te podatke reproducirajo ali distribuirajo, naj bi spoštovale pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji ali imetniki avtorskih pravic. Kljub temu se lahko tako zaščiteno gradivo citira in uporablja v dobri veri v skladu s predpisi o avtorskih pravicah, ki na splošno dovoljujejo uporabo v nekomercialne izobraževalne namene kot so študij, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Socialna omrežja

Objavljeni komentarji so odraz pisateljeve osebne ocene in mnenja in ne predstavljajo stališč Gogi d.o.o. Pridržujemo si pravico, da z lastno presojo in brez obrazložitve odstranimo ali spremenimo kakršenkoli komentar, objavljen prek aplikacije Facebook na spletnem mestu www.gogi.si, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, obrekljiv, vulgaren ali na kakršenkoli drug način sporen. Gogi d.o.o. ni odgovorna za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine najdene na socialnih omrežjih.

Reševanja sporov

Morebitne spore zaradi uporabe spletnega portala v nasprotju z določbami Splošnih pogojev uporabe spletnega portala Avto center Radlje.si bodo uporabniki in vodstvo podjetja Gogi d.o.o.  reševali po mirni poti. Če to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče.